• sön. jul 14th, 2024

Rise of Olympus!

avadmin

nov 21, 2022

Rise of Olympus 100 är en dynamisk slot som är en uppföljare till Play’n GO-klassikern Rise of Olympus från 2018. 

Historien tar vid där det första spelet lämnade dessa karaktärer, med de mäktiga bröderna Hades, Poseidon och Zeus. Efter att ha besegrat sin onda far Cronus förenas de tre bröderna och regerar riket tillsammans.

Spelet liknar sin föregångare på hjulen. Den här gången är dock allting upp till 100. Landa tre scattersymboler för att starta free spins, och det är här Rise of Olympus 100 briljerar. Med potentialen av 100 free spins till spelarens förfogande. Multiplikatorn får också en kraftladdning upp till x100.

Den populära Hand of God-funktionen förblir densamma, välj mellan Hades, Poseidon och Zeus klokt, eftersom spelarens potentiella belöningar till stor del beror på gudarnas makt och deras effekt på hjulen. 

Spelet har också en Clear the Grid-vinst, som lägger till en x50 multiplikator samtidigt som den ger spelaren omedelbara belöningar.

Spelets konstverk är ett skådespel att beskåda – och bygger vidare på det första spelets fantastiska visuella presentation. Med kreativ inspiration från grekisk mytologi, är titelns högkvalitativa animationer och dynamiska spelupplägg en höjdpunkt för titeln.

Rise of Olympus har sedan det släpptes 2018 varit en favorit och vi kan inte se varför Rise of Olympus 100 skulle vara annorlunda.

Head of Games på Play’n GO, Charlotte Miliziano säger: 


Rise of Olympus är en sådan enorm succé för oss. När spelet lanserades gick det bra direkt, men det har verkligen kommit till sin rätt under de senaste åren och är nu en klassiker.”
”Det var logiskt för oss att återbesöka denna värld igen i Rise of Olympus 100. Det finns så mycket mer av historien kvar att berätta, och vi bestämde oss verkligen för att bygga vidare på de innovativa, beslutsbaserade funktionerna från det första spelet. Den här titeln lever verkligen upp till sitt namn.”

Skrivit av Castlecon.net